NANE LUNCHROOM & BAKKERIJ

NANE LUNCHROOM & BAKKERIJ Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 164 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nane Lunchroom & Bakkerij. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2022 om 16:45 Heerlijk gegeten en een super leuke vriendelijke bezorger
7 jun 2022 om 15:29 Delicious! Will order again. Order ahead, when they are busy the delivery is not fast. Still, the service was friendly and responsive and we will order again. The food was perfect.
6 jun 2022 om 12:51 In en in triest een uur wachten en dan enkel een voicemail waarin vertelt wordt dat men voor de deur staat. Niks ontvangen en ook mn centen weg. Echte afrader.
5 jun 2022 om 23:16 De bezorging duurde een hele poos voordat ik het eindelijk had, het eten was zo slecht dat mijn hond het niet eens at. Een tosti besteld kreeg een broodje met 1 stuk brood in het midden met kaas erop. kan morgen ook weer de wc opnieuw betegelen
5 jun 2022 om 13:17 Het eten was lekker en lekker vers. Daarnaast vond ik producten netjes verpakt.
31 mei 2022 om 19:52 Eindelijk kwaliteit! Super vriendelijke bezorger. zeer zeker aan te raden!!
23 mei 2022 om 13:43 De bezorger vroeg me een revieuw te plaatsten: Geen traceer info. Dus onduidelijk hoelang bet ging duren. Vervolgens verkeerde ijsjes. Niet wat ik heb besteld. De turkse pizza was ijskoud. De soep helemaal door het kartonne bakje geen gelekt. Bah
22 mei 2022 om 18:04 Heerlijk gegeten! We bestellen zeker nog een keer! Super vriendelijke bezorger!