NANE LUNCHROOM & BAKKERIJ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 236 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nane Lunchroom & Bakkerij. Meer weten? Ontdek meer

21 jan 2023 om 1:08 Lekker eten, snel bezorgd en super vriendelijke bezorgservice
20 jan 2023 om 19:19 Lekker eten. Lekker optijd en lekker veel. Aanrader
16 jan 2023 om 20:21 Lekker gegeten, en binnen de aangegeven tijd de bestelling ontvangen!
8 jan 2023 om 17:12 Vanalles verkeerd bij de bestelling 2x feta brood ipv 1x 1x borek feta ipv 2x 1x saus ipv 2x en in plaats van mijn bestelde mozerella panini, een kip panini. ik eet zelf geen vlees dus heb t weg kunnen gooien.
19 dec 2022 om 19:59 Zeer slecht is ook meteen laaste keer dat ik hier bestel bij oud stokbrood was helemaal zacht of je en schoen was aan kauwen tosti gewoon in zak gepleurd smaakte ook nergens na kapsalon zat vol met uien onderand geen donor de bij
15 dec 2022 om 13:39 Het eten was meer koud dan lauw. En had duidelijk bij de opmerking gezet dat er moest worden gebeld ipv aanbellen. En wat doet de bezorger aanbellen. Dit was dus de eerste en de laatste keer.
2 dec 2022 om 21:35 Vriendelijk en snel bezorgd.
29 nov 2022 om 16:44 Eten smaakte zeer goed.helaas hier en daar een zwart frietje ertussen door de oven. Ook vonden wij zelf de bezorgtijd net iets te lang kwartiertje eerder was fijn geweest. het was ook fijn om te zien dat iemand eens de opmerking leest .
27 nov 2022 om 18:57 Snell bezorging en heerlijk eten. Wij zullen hier zeker weer bestellen!
25 nov 2022 om 14:28 Eten is top